Nieuws

02-12-2021 14:28

FAD en Administratie & Belastingadvies de Veldhoen samen verder als Kenty

FAD en Administratie & Belastingadvies de Veldhoen B.V., bekende regionale administratiekantoren met vestigingen in Doetinchem, Bemmel en Dinxperlo, bundelden begin 2021 hun krachten. Per 1 december gaan zij verder onder de naam Kenty. Kenty is een middelgroot kantoor; groot genoeg voor een professionele, totale administratieve en fiscale dienstverlening en klein genoeg voor persoonlijke aandacht en klantgericht werken. 

Na een jaar nog onder de bekende, eigen namen te hebben geopereerd, is het nu tijd geworden voor FAD en De Veldhoen om onder een nieuwe vlag verder te gaan: Kenty “De nieuwe naam weerspiegelt het laagdrempelige, frisse, pragmatische karakter van de organisatie”, aldus Gerben Polman, die samen met Frans Tijssen, Tim Polman en Bob Visser de directie van de nieuwe organisatie vormt. “De nieuwe naam Kenty, maakt direct duidelijk dat we nu écht samen zijn. Onze kernwaarden verbinden, samenwerken, laagdrempelig, persoonlijk en vertrouwd komen terug in het logo. Vanuit liefde voor het vak helpen we ondernemers met het verbeteren van hun prestaties. Bij Kenty gaan we voor langetermijnrelaties en kunnen klanten ervan verzekerd zijn dat alles goed geregeld is. Niet voor niets is onze slogan: kennen=kunnen!” 

Continuïteit en brede dienstverlening 
Sinds de fusie is een administratiekantoor ontstaan met een solide reputatie en operationele en financiële slagkracht. Frans Tijssen: “De samenwerking tussen de kantoren bestond al geruime tijd. Beide bedrijven hebben veel overeenkomsten en onze markten sluiten mooi op elkaar aan. De bundeling van krachten was voor ons een logische stap. Zo bouwen we verder aan continuïteit en een brede dienstverlening voor klanten. In de afgelopen periode zijn beide organisaties in elkaar gevlochten. Er is een team van achttien specialisten ontstaan die elkaar qua kennis versterken. Hiermee kunnen we klanten op diverse disciplines van dienst zijn.” 

Voeten in klei 
Ook Bob Visser is zeer tevreden over de nieuwe samenwerking. “De afzonderlijke bedrijven onderscheiden zich al jaren in betrouwbaarheid en persoonlijke dienstverlening. De culturen sluiten uitstekend bij elkaar aan. We zijn geen stereotype boekhouders of mensen in pak. Bij Kenty staan we met beide voeten op de grond, naast de ondernemers en denken mee als sparringpartner en adviseur. We kennen de ondernemer en onderneming, van zzp’er tot en met mkb-bedrijf.” 

Vertrouwd 
Tim Polman: “Ik ben erg blij dat we vandaag de nieuwe naam van de nieuwe organisatie bekend kunnen maken. Met de naamsverandering in Kenty verandert er voor klanten in de dagelijkse dienstverlening niets. Ze houden hun vaste contactpersoon en blijven op dezelfde manier 
gebruikmaken van onze diensten. De komende tijd passen we onze communicatiemiddelen aan en gaan we werken aan het uitbreiden van onze producten en diensten.” 

Over Kenty
De bedrijfsadministratie en fiscale zaken laten verzorgen is een kwestie van vertrouwen en maatwerk Kenty met vestigingen in Doetinchem, Dinxperlo en Bemmel snapt dat als regionaal kantoor als geen ander. Kenty biedt een breed pakket op het gebied van administratie, bedrijfs- en fiscaal advies en salarisadministratie. Ook geeft het kantoor gedegen advies over onder andere bedrijfsovernames, financieringen, toekomstplannen en financiële planning. Korte lijnen, een directe, grote betrokkenheid, nuchtere en pragmatische werkwijze kenmerken het kantoor. 
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by