Nieuws

07-12-2023 09:13

Maak kennis met De Graafschap tijdens de kick-off van ZO! Achterhoek op 8 december Graafschap – CambuurBenieuwd wat het uitgebreide netwerk van De Graafschap voor jouw bedrijf kan betekenen? En wat Oost-Gelderland Business en mediaburo Van Munster Media Factory te bieden hebben? Op vrijdag 8 december organiseren Business Club De Graafschap en Oost-Gelderland Business rondom de thuiswedstrijd De Graafschap – Cambuur de kick-off van netwerkorganisatie ZO! Achterhoek.

De kick-off wordt een laagdrempelige en gezellige bijeenkomst voor ondernemers uit de regio, die nog geen lid zijn van de Business Club. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen zij kennismaken met de club, ongedwongen netwerken met collega-ondernemers en samen juichen voor de Superboeren. Na de wedstrijd kunnen de deelnemers verder netwerken met ondernemers die al lid zijn van de Business Club.
 
Voor slechts 30 euro bent u erbij, inclusief hapje en drankje. Klik hier om u aan te melden. Slechts 100 plekken beschikbaar, dus DRAN!


delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by