Overname Broekhuis Automatisering door ICT Spirit

Magazines | Oost-Gelderland Business nr 6 2017

Per 1 januari 2018 wordt Broekhuis Automatisering uit Holten onderdeel van ICT Spirit BV in Haaksbergen. De zes medewerkers van Broekhuis Automatisering worden opgenomen in het 60 medewerkers tellende team bij ICT Spirit. Beide partijen zijn zeer verheugd met deze stap.

IT-dienstverlener ICT Spirit is voor haar klanten een vertrouwd begrip. Met een werkgebied in Overijssel en Gelderland, een eigen cloudomgeving en hoogwaardige kennis omtrent security en AVG heeft ICT Spirit veel te bieden voor haar klanten. Niet voor niets is ICT Spirit hét Microsoft Competence Center van Oost-Nederland. ICT Spirit zorgt voor flexibele ICT-oplossingen die passen bij de organisatiedoelstellingen van haar klanten en daarmee zijn de relaties van Broekhuis Automatisering in goede handen. ICT Spirit neemt alle bestaande verplichtingen over van Broekhuis Automatisering en zal de dienstverlening vanuit Haaksbergen voortzetten, inclusief de Mailchimp en Wordpress-trainingen.

Ondernemerservaring

Gerrit Broekhuis zal samen met zijn vrouw Jannie het door hemzelf ontwikkelde softwarepakket WinVIS blijven exploiteren en doorontwikkelen onder de naam WinVIS Consultancy. WinVIS is een modulair pakket voor relatiebeheer, projecten en uren, offertes, inkoop, orders, facturen en digitaal archiveren. Het is zeer geschikt voor zzp'ers en MKB-bedrijven. Broekhuis: "In dit pakket laten we ruim 20 jaar ICT- en ondernemerservaring samenkomen, waardoor bedrijven snel en gemakkelijk hun administratie op orde hebben."

Familiebedrijf

Broekhuis is erg tevreden dat Broekhuis Automatisering goed is ondergebracht bij ICT Spirit. ICT Spirit is immers ook een familiebedrijf met een zichtbare en toegankelijke directie, wat heel goed past bij de medewerkers en klanten. Mark Leferink (algemeen directeur ICT Spirit): "Ik ben heel blij met deze expansie. Er zijn veel gelijkenissen tussen beide bedrijven en het sluit perfect aan op het werkgebied van ICT Spirit. Wij kunnen de Broekhuis Automatisering klanten door ons grotere product- en dienstenportfolio nog beter helpen met de juiste automatisering."

Achtergrond

Broekhuis Automatisering biedt ICT-oplossingen en producten voor MKB, onderwijs, instellingen, overheid en thuis. De systeembeheerders en de eigen Technische Dienst werken nauw samen, waardoor de klant ontlast en ontzorgd wordt. Klanten kunnen bovendien ICT-trainingen volgen. Bestaande computersystemen worden uitgebreid geserviced en gerepareerd. Broekhuis Automatisering is onder andere HP Preferred Partner, VMware Partner en Microsoft Partner. Merken die elkaar naadloos aanvullen en zorgen voor vertrouwde en betrouwbare ICT-systemen.

ICT Spirit zorgt voor flexibele ICT-oplossingen passend bij uw organisatiedoelstellingen. Als regionaal familiebedrijf in de ICT-sector adviseren wij u over, realiseren en beheren uw ICT-omgeving. ICT Spirit staat voor altijd en overal functioneel en veilig gebruik kunnen maken van data. Wat daarvoor nodig is, dat regelen wij. En u? U kunt zich helemaal richten op de business. ICT Spirit, focus on your business.

www.bah.nl
www.ictspirit.nl

Oost-Gelderland Business nr 6 2017

» Coverstory WSP Achterhoek: Een geschikte kandidaat voor iedere werkgever
» Bach Vitaliteitscoaching: van vitaliteit naar duurzame inzetbaarheid
» Lijstenmakerij Martin: sociaal ondernemen is onze bedrijfsbasis
» at.groep: achterhoekse werkgevers, wat doen jullie met de Participatiewet?
» Sientje Hulp met Zorg: zorg verlenen vanuit een sociaal hart
» VNO-NCW Midden: De arbeidsmarkt houdt zich niet aan dorps- of stadsgrenzen
» Special Olympics Nationale Spelen Achterhoek 2018: genieten van sport en een plek in de maatschappij
» Het sociale gezicht van De Graafschap, eigenlijk heel normaal!
» VNO-NCW Midden: sterk bedrijfsleven voor een vitale gemeente
» Business Flitsen - Tragter Groep neemt diensten over - Gelderland duurzaamste tuinbouwregio van Europa
» Overname Broekhuis Automatisering door ICT Spirit
» Jong Management Achterhoek: goede voornemens
» Lelystad Airport verdeelt ondernemers in de regio
» Econoom Herman Wijffels: Het moet radicaal anders
» Column ETL Dales: een goed 2018 gewenst!
» Carwash & Co: golflengtes blijven afstemmen
» Familiebedrijven: weg met de bescheidenheid
» Achterhoek Onderneemt Duurzaam: mouwen opstropen voor de toekomst
» Hotel Landgoed Ehzerwold: de zorg zit gebakken in de stenen
» Havezathe Carpe Diem: buitengewoon vergaderen in het rustieke Montferlandse land
Lees volledige uitgave online