Nieuws

30-05-2023 08:30

Auto's testen en netwerken tijdens de zakenautotestdag van Oost-Gelderland Business

Wegens de drukke agenda's van de testrijders, locaties en autodealers heeft het team van Oost-Gelderland Business besloten om de zakenautotestdag te verplaatsen naar september 2023. Zodra de nieuwe datum bekend is, communiceren wij dit via onze website. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.


De nieuwste modellen auto's testen, prachtige locaties bezoeken en netwerken met collega-ondernemers uit de regio: op dinsdag 20 juni organiseren wij onze zakenautotestdag!

Wat houdt het in
Tijdens de autotestdag testen diverse ondernemers uit de Liemers en de Achterhoek auto's die door verschillende autodealers ter beschikking worden gesteld. Elke testrijder maakt vier testritten in vier verschillende auto's, waarbij we een tussenstop maken bij drie locaties en van voertuig wisselen. Ook vullen de testrijders bij elke tussenstop hun bevindingen in op een formulier. Deze bevindingen vormen de basis voor de testverslagen in de juli-editie van Oost-Gelderland Business. Tussen de testritten door is er bovendien alle gelegenheid om te netwerken.

Benieuwd? Bekijk de sfeerimpressie van de vorige autotestdag.

Programma
12.00            Ontvangst met lunch bij het Arsenaal in Doesburg  
13.00            Start testritten door de regio 
17.00            Verwachte terugkomst bij de startlocatie en afsluiting met een borrel

Aanmelden
Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe lease-auto en van plan om binnen circa een half jaar na de testdag een andere auto aan te schaffen? Ben je in de Liemers of de Achterhoek actief? Dan is onze zakenautotestdag het perfecte event voor jou. Deelnemen aan de testdag is bovendien kosteloos. Aanmelden kan via onze website. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk of model, geef dit dan vooral aan op het aanmeldformulier!


Graag tot ziens op 20 juni!

Wil je als dealer of locatie deelnemen aan deze testdag? Stuur een mail en vraag naar de mogelijkheden.
 
delen:
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by